21.07.22 – Fjala për projektligjin “Për Regjistrin Kombëtar të të Dënuarve për Krime Seksuale”

Fjala për projektligjin “Për krijimin dhe funksionimin e Parqeve Teknologjike dhe Shkencore”

Apliko pa humbur kohë në Thirrjen VII të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës

Apliko në Thirrjen VII të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës – Haroldi, nga Thirrja I

Sidorela ndan një eksperiencë fantastike në praktikën e punës

Thirrja e 7 për Praktikat e Punës – Apliko tani

Në mbledhjen e tetë të Qeverisë së Shqipërisë dhe Kosovës

Vlorë-Pogradec – Finalja e kampionatit të Volejbollit – Programi i Ekipeve Sportive 2021-2022

New York, SHBA, “Rritja e integrimit të të rinjve në politikat e parandalimit të krimit” – short video

Vlorë-Pogradec – Finalja e kampionatit të Volejbollit – Programi i Ekipeve Sportive 2021-2022

Fjala në Parlament – 28.04.2022 – Marrëveshja për rehabilitimin e hidrocentralit të Fierzës

Java Franceze – JKN 2022

Strategjia e rinisë në sytë e Herës – Rinia për Rininë 2022

Rinia për Rininë 29 & 20 mars 2022

Fjala në Parlament – 11 prill 2022 – Rezultatet e Këshillimit Kombëtar

Supershkollat e RYCO – Përzgjedhja e 11 super-shkollave fituese

UPSHIFT Kukës

Supershkollat e RYCO – Përzgjedhja e 11 super-shkollave fituese